09 augustus 2017

50 tafeltennissers hadden een fantastische week tijdens het NTTB Tafeltenniskamp

Een week lang goede tafeltennistraining volgen, leuke sport- en spel activiteiten doen en veel nieuwe vrienden maken, is hoe je het NTTB Tafeltenniskamp het beste kunt omschrijven.

Ook de 4e editie van het kamp ‘’Vrienden Maken’’ is weer een groot succes geworden! Dit jaar was er een recordaantal deelnemers, maarliefst 50 tafeltennissers, waarvan 42 jongens en 8 meiden, hebben een fantastische week beleefd. Van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus organiseerde de Nederlandse Tafeltennisbond een trainings- vakantieweek om nooit te vergeten! 50 deelnemers hebben een week lang kunnen genieten van leuke en leerzame tafeltennistrainingen, diverse sport- en spel activiteiten, hebben heerlijk kunnen zwemmen, in de avond bosspellen gedaan, kunnen hangen rondom het kampvuur, zijn lekker wezen chillen in de blokhutten, werden gedropt in het bos en konden zich uitsloven tijdens de bonte avond.

Van de kampleider
Kampleider Sven Groot is zeer tevreden over het tafeltenniskamp: ‘’Met een recordaantal deelnemers kunnen we opnieuw spreken van een zeer geslaagd tafeltenniskamp. Ook dit jaar hadden we weer een zeer enthousiaste groep deelnemers die graag wilde sporten en heel leergierig waren. Wat is het toch ontzettend leuk om spelers uit het alle uithoeken van het land binnen 1 week te zien verbroederen met elkaar. Als vreemden starten en als vrienden eindigen. Dit maakt het kamp uniek en echt een meerwaarde voor de tafeltennissport. Daar geniet ik nog het meeste van’’.

NTTB Tafeltenniskamp 2018 – maandag 6 augustus t/m zaterdag 11 augustus
Omcirkel met een dikke stift maandag 6 t/m zaterdag 11 augustus in je agenda want in 2018 vindt dan weer het leukste kamp van de hele zomer plaats!!! Vanaf 1 december kun je je inschrijven via de link op www.nttb.nl/tafeltenniskamp. In 2018 is het alweer de 5e keer dat dit kamp georganiseerd wordt dus pakt de Nederlandse Tafeltennisbond extra groot uit! Kampbegeleiders Esther, Rick, Maarten, Ena, Nils en ikzelf zijn er 100% zeker weer bij. Dicky en Dave zijn er onder voorbehoud (mits ze vrij kunnen krijgen) ook weer bij!

Voor vragen over dit kamp kun je contact opnemen met Sven Groot: groot@tafeltenis.nl