22 december 2017

Geen NK B/C/D in januari

Helaas kan het NK B/C/D dat gepland stond op 20 en 21 januari 2018, geen doorgang vinden. Afdeling Wedstrijdsport gaat op zoek naar een andere datum en locatie.

De NTTB heeft de afgelopen periode intensief contact gehad met diverse locaties en organisaties om het NK te organiseren, maar tevergeefs.

Nadat de bestaande organisatie in Panningen bij de laatste editie aangaf het toernooi voor de laatste keer te organiseren, is de bond op zoek gegaan naar een alternatief. Daarbij zagen we als kans om het evenement op een meer centrale plek in het land te organiseren. Diverse organisaties uit het midden van het land informeerden naar de mogelijkheid om het NK te organiseren. Vanuit Panningen diende zich een nieuw organisatiecomité aan. De vereisten van het evenement zorgden ervoor dat de organisatie in het midden van het land weer afhaakten en intussen was de locatie in Panningen niet meer beschikbaar.

De afgelopen weken is nog intensief gezocht naar een mogelijke oplossing, waaronder spelen op meerdere locaties, maar dit heeft niet tot een haalbare optie geleid. Daarom is besloten om het event niet in januari te laten doorgaan, maar op een ander moment (voor de zomer) alsnog te organiseren. Zodra hierover meer bekend is zullen we dat publiceren.

Heeft jouw vereniging interesse om het toernooi te organiseren en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Robbert Stolwijk, hoofd wedstrijdsport, via stolwijk@tafeltennis.nl.