02 januari 2017

Businessclublid in de spotlight: Tamse Interieurbouw

In 2016 is de Tafeltennisbond gestart met de Tafeltennis Businessclub. Het komende jaar willen we deze club van bedrijven die Tafeltennis een warm hart toedragen, verder uitbreiden. Daarom zetten we de komende maanden steeds één van de leden in de spotlight, te beginnen met Tamse Interieurbouw.

 

De directeur/eigenaar van Tamse Interieuwbouw is Jacob de Boer. Een naam die veel mensen uit de tafeltenniswereld zullen herkennen. Zo is Jacob al bijna tien jaar voorzitter van Taverzo en zit hij in de Bondsraad namens de Afdeling West. En daarom is het misschien niet zo gek dat zijn bedrijf lid is van de businessclub. We vragen hem naar zijn beweegredenen om lid te zijn.

 

Jacob: “De wereld van koude acquisitie is niet meer en in de wereld van de commercie is het hebben van een netwerk een must. Een netwerk kenmerkt zich meestal door gelijkgestemden wat in dit geval tafeltennis is en dus gemakkelijk verbindt. Het lidmaatschap heeft al geleid tot meerdere aanvragen vanuit de tafeltenniswereld.”

 

Tamse Interieurbouw ontwerpt en vervaardigt maatwerk interieur: van keukens tot livings, en van beursstands tot complete winkelinrichtingen. Een mooi interieur is een optelsom van materiaal, ontwerp en vakmanschap. Tamse Interieurbouw brengt die drie samen. In de werkplaats in Gouda creëren en vervaardigen ze op ambachtelijke wijze meubels en inrichtingen voor bedrijven en particulieren.

 

Voorbeelden van projecten van Tamse Interieurbouw zijn:

  • Pavarotti (Italiaans pasta/pizzarestaurant in Zoetermeer; foto)
  • Mediamarkt (shop in shop koffieconcept)
  • Duifhuizen tassen en koffers (retailorganisatie in tassen en koffers)

 

Tamse Interieurbouw is een sportief familiebedrijf, dat de wereld een stukje mooier wil maken. Dat doen ze met maatwerkmeubels van topkwaliteit. En door andere toppers te ondersteunen. Daarom is Tamse Interieurbouw sponsor van de Geuzendag Zoetermeer, professionele sporters zoals Martin Katchanov, Erik Meijs (badminton) en Kelly Boone (Schermen), voetbalvereniging FC Zoetermeer, natuurlijk Taverzo en dus ook lid van de businessclub de Nederlandse Tafeltennisbond.

 

Wil je kennismaken met het vakmanschap en de persoonlijke aandacht van Tamse Interieurbouw? Kijk dan op de website, bel 06-51748879 -of stuur een e-mail naar info@tamse-interieur.nl.

Actie voor tafeltennisverenigingen: Bij de aanschaf van een keuken bij De Boer Keukens 100 euro voor de vereniging!

 

Kijk hier voor meer informatie over de Tafeltennis Business club