Table Stars

"Table Stars" is hét tafeltenniskennismakingsprogramma voor kinderen op basisschoolleeftijd. Het belangrijkste in dit programma is het aanleren van oog-hand coördinatie en daarmee het verbeteren van de fijne motoriek. Misschien heb jij op school wel eens een Table Stars les gevolgd die door de plaatselijke tafeltennisvereniging werd gegeven. Via verschillende oefeningen heb je een aantal vaardigheden aangeleerd en misschien zelfs al je Table Stars diploma verdiend.

Ik heb een keer meegedaan en nu?
Op school heb je een aantal Table Stars lessen gevolgd en dat vond je heel leuk. Wat nu? Ga eens kijken bij een tafeltennisvereniging bij jou in de buurt en vraag of zij een vervolg hebben op het Table Stars programma. Het vervolg van Table Stars @School is Table Stars @the Club, maar het kan ook zijn dat een vereniging een aantal proeflessen heeft gepland.

Een tafeltennisvereniging bij jou in de buurt kun je eenvoudig vinden in de 'Verenigingenzoeker'. 

The Battle
Naast de Table Stars lessen op school kan het ook zijn dat je een keer mee gedaan hebt aan het basisscholenkampioenschap tafeltennis. Misschien ben jij wel de kampioen van jouw stad of dorp. Dan kun je ook meedoen aan The Battle: het landelijke kampioenschap voor basisscholieren van de groepen 5 t/m 8. Vraag bij je school of tafeltennisvereniging na of zij een team naar Zwolle sturen in maart. Meer informatie over The Battle is te vinden op www.nttb.nl.